Мини Bluetooth хендсфри слушалка Q3, тип Тапa, Синя

44,00 лв. 24,00 лв.
+ -
Цена: 24,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Bluetooth слушалката Q3 е с удобна и модерна форма тип "тапи" и се поставя директно в ухото. С технологията CVC6.0 за потискане на страничния шум разговаряш комфортно с твоите приятели.

А можеш да слушаш и музика с качествен звук. Лесно и бързо свързване с твоя телефон или друго устройство с налична bluetooth технология.

Подробни характеристики:

Малък размер, само 6гр.

Удобна кръгла форма с фиксиращ силиконов пръстен за по-голямо удобство

Обхват спрямо източника - стандарно за всякакви bluetooth устройства -около 10м-15м.

до 6ч време за разговори. до 4ч слушане на музика дo 100ч в режим на готовност.

Вграден миниатюрен високочувствителен HD микрофон Технология CVC6.0 за намаляване на страничния шум при разговори. Индикатор за следене на нивото на батерията, който можеш да следиш на твоя Android телефон или на твоя iPhone.

Зареждане на безжичната слушалка Червена светлина ще покаже началото на зареждането, а синя светлина, когато е заредена. Свързване на безжичната bluetooth слушалка: За да свържеш безжичната блутут слушалка, натисни МФБ(МултиФункционален Бутон) за около 6 сек., докато  червена и синя светлина започнат да премигват. Отвори bluetooth менюто на твоя телефон, намери устройството Bluetooth music и се свържи с него.След успешното свързване на bluetooth телефона и безжичната bluetooth слушалка, следващия път при включването и, тя автоматично ще се свърже с източника.

По гореописаният начин можеш да свържеш безжичната bluetooth слушалка с какъвто и да е източник на bluetooth сигнал - компютър, телевизор, лаптоп, автомобил и други.

 

Включване и изключване на безжичната bluetooth слушалка:

За да включиш, натисни МФБ за няколко секунди, докато започне да свети синя светлина

За да изключиш безжичната блутут слушалка, натисни за около 5 сек. МФБ, докато светне червена светлина.

За да я запазиш заредена по-дълго време, пропоръчваме да я изключваш, когато не я използваш Функции и използване на МФБ: За смяна на езика, натисни кратко 2 пъти МФБ. За пауза, натисни 1 път кратко МФБ. За да слушаш друго парче парче от твоя плейлист, премести напред или назад миниатюрното перце-бутон в задната част на слушлката. За да отговориш на входящо обаждане, натисни кратко един път МФБ. За да прекратиш разговора, натисни 1 път кратко МФБ. За да отхвърлиш входящо обаждане, натисни за около 2 сек МФБ.

 

Полезни съвети: В случай, че по някаква причина изгубиш настройките на свързване на безжичната слушалки или връзката и с bluetooth източника, рестартирай чрез натискане в продължение на около 6 сек., докато започне да премигва синя и червена светлина. Свържи я отново по начина описан преди това. Ако използваш безжичните bluetooth слушалки на разстояние по-голямо от обхвата на bluetooth източника (10-15м) е възможно да изгубиш връзка с него. Тази блутут слушалка не е водоустойчива и няма да работи, ако се намокри.

Съдържание на опаковката на V6 безжична bluetooth handsfree слушалка: 1 безжична слушалка с bluetooth технология UBS кабел за зареждане на безжичната слушалка Допълнителен пръстен за удобно закрепване към ухото

Допълнителна мини слушалка за свързване в режим стерео и за още по-качествено изживяване по време на слушане на музика

 

Характеристики
Характеристики
Управление от разстояние
Bluetooth (10-15m)
Батерия
до 2-3 часа разговори
Време за зареждане
1 час
Гаранция
6 месеца
Тип
Тапа
Подобни продукти
Безжична handsfree блутут слушалка Jabees Budding, само 4,2 гр, лесно зареждане, multipiont, mic, In-ear, Черна

Ново! Jabees Budding handsfree e най-новата блутут слушалка, част от колекцията висококачествени блутут слушалки Jabees. Jabees Budding mono handsfree e стилнa блутут слушалка, елегантнa, с лесен конт

Цена: 59,99 лв. 47,99 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
  Smart Devices.bg -Смарт уреди, технологии и джаджи за модерни хора                           
BGtop
nalozhen platezh bank transfer epay paypal mastercard visa
Посетете SmartDevices.BG в ShopMania