Доживотна гаранция за оптични продукти Levenhuk

Доживотна гаранция за оптични продукти Levenhuk

Ограничени гаранционни условия на Levenhuk

Всички телескопи, микроскопи, бинокли и други оптични продукти от Levenhuk, с изключение на принадлежностите, имат доживотна гаранция за дефекти на материалите и изработката. Доживотната гаранция представлява гаранция, валидна за целия живот на продукта на пазара. За всички принадлежности на Levenhuk се предоставя гаранция за липса на дефекти на материалите и изработката за период от две години от датата на покупка на дребно. Levenhuk ще ремонтира или замени всеки продукт или част от продукт, за които след проверка от страна на Levenhuk се установи наличие на дефект на материалите или изработката. Като условие за задължението на Levenhuk да ремонтира или замени такъв продукт е той да бъде върнат на Levenhuk заедно с документ за покупка, който е задоволителен за Levenhuk.

Тази гаранция не покрива консумативи, като крушки (нажежаема жичка, светодиодни, халогенни, енергоспестяващи и други видове крушки), батерии (акумулаторни и такива за еднократна употреба), електрически консумативи и т.н.

Преди връщане трябва да бъде получен номер за разрешение за връщане (RA). Обадете се на Levenhuk на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 , за да получите номер за RA, който да поставите отвън на опаковката на доставката. Всички връщания трябва да бъдат придружени от писмена декларация, посочваща името, адреса и телефонния номер на собственика, включително описание на каквито и да било дефекти, за които се предявява претенция. Сменените части или продукти стават собственост на Levenhuk.

Клиентът носи отговорност за всички разходи за транспорт и застраховка до и от Levenhuk или нейните оторизирани дистрибутори и трябва да плати тези разходи предварително.

Levenhuk ще положи разумни усилия да ремонтира или замени какъвто и да било продукт, покрит от тази гаранция, в рамките на тридесет дни от получаването му. Ако ремонтът или замяната изискват повече от тридесет дни, Levenhuk ще уведоми клиента за това. Levenhuk си запазва правото да замени какъвто и да било продукт, чието предлагане в продуктовата линия е прекратено, с нов продукт със сравнима стойност и функция.

Тази гаранция не се отнася за каквито и да било дефекти или повреди, причинени вследствие на изменение, модификация, небрежност, неправилно използване, използване на неподходящи източници на електрозахранване, повреда при транспортиране, злоупотреба или каквато и да било причина, различна от нормалната употреба, или вследствие на неизправност или влошаване на характеристиките поради нормално износване. Тази гаранция не покрива продукт, който е изгубен, откраднат, изпуснат, счупен или какъвто и да било друг вид повреди или модификации на оригиналния продукт, причинени от клиента.

Levenhuk отказва всякакви гаранции, изрични или подразбиращи се, за продаваемост или годност за определена употреба, освен ако това не е изрично посочено тук. Единственото задължение на Levenhuk при тази ограничена гаранция е да ремонтира или да замени покрития продукт в съответствие с изложените тук условия. Levenhuk отказва отговорност за каквато и да било загуба на печалба, загуба на информация или за каквито и да било общи, специални, преки, косвени или последващи щети, които могат да възникнат вследствие на нарушаването на която и да било гаранция, или за произтичащи от употребата или невъзможността да се използва който и да било продукт на Levenhuk.

Всички гаранции, които са подразбиращи се и не могат да бъдат отхвърлени, ще бъдат с ограничена продължителност за принадлежностите до две години от датата на закупуване на дребно.

Levenhuk си запазва правото да променя или да преустанови предлагането на какъвто и да било продукт без предварително уведомление.

ИЗПРАЩАНЕ НА ПРОДУКТИ ЗА РЕМОНТ НА LEVENHUK

Препоръчително е да изберете начин на доставка, който предоставя номер за проследяване и изисква подпис за потвърждение на доставката, за да се гарантира безопасността на опаковката.

Уверете се, че доставката е предплатена и опаковката е застрахована за пълната стойност за възстановяване.

Не забравяйте да предоставите следната информация заедно с опаковката: Вашите имена, имейл адрес, адрес и подробно описание на проблема, покрит от гаранцията, и мястото на проблемните зони. Маркирайте тези зони с временна боя или тиксо, ако това е необходимо.

Изпратете продукта чист и в оригиналната му опаковка.


В https://smardevices.bg можете да намерите перфектен подарък от Bresser за всяко дете, подарък за момичета, подарък за момчета. Bresser Junior са подходящи за нестрандартен подарък за деца за рожден ден, подарък за дете за имен ден, подарък за дете за Коледа. Bresser National Geographic са чудесен стойностен подарък за любознателни момчета, момичета и тийнейджери.

прочети още

В smartdevices.bg вече можете да намерите разнообразни подаръчни идеи за нестандартни, но много интересни и полезни подаръци за деца и подаръци за тийнейджери, образователни подаръци за момичета, образователни подаръци за момчета, образователни подаръци за тийнейджери. Подаръци за рожден ден, за имен ден, за Коледа - подаръци за всякакъв повод

прочети още

Световно известният футболист Луис Суарес и настоящ нападател на ФК Барселона вече е рекламно лице и посланик на марката за потребителска електроника TRONSMART. Избрани топ продукти от Tronsmart можете да намерите в smartdevices.bg.

прочети още

Слушалките без кабел с bluetooth свързване стават все по-популярен избор на всички, които искат повече удобство, докато слушат музика или говорят по телефона или спортуват. Тук се опитахме да направим кракто ревю на предимствата на безжичните слушалки. В следващото издание ще опитаме да направим и сравнение между класическите и слушалките без кабел. Надяваме се, да е полезно на всички.

прочети още

В следващите редове екипът на Smartdevices.bg ще направи сравнение между различните видове безжични блутут bluetooth слушалки. Изберете най-подходqщите за вас безжични слушалки - спортни и фитнес безжични слушалки, безжични слушалки за стерео музика, безжични слушалки с микрофон за хендсфри handsfree разговори, безжични слушалки тип тапа или безжични слушалки тип DJ

прочети още

Искаш да знаеш повече за умните крушки? Умните крушки са нови и актуални джаджи, които се развиват и променят непрекъснато, за да предоставят на потребителите не само светлина, но и множество полезни функции, включително светлина в милиони цветове.

прочети още

Тук можете да намерите обобщена информация за продуктите, които предлагаме, целите ни и начина, по който работим.

прочети още
  Smart Devices.bg -Смарт уреди, технологии и джаджи за модерни хора                           
BGtop
Посетете SmartDevices.BG в ShopMania