Кабел за зареждане Echo Ironwire,ExtraStrong,1.5m, Micro USB

44,00 лв. 37,40 лв.
  • Марка: echo
+ -
Цена: 37,40 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Echo IronWire е кабелът, който не спира да учудва с надеждността, здравината и иновативността си. IronWire е толкова здрав, че ако можеха, много въжета щяха да му завидят. Независимо, че IronWire не е създаден с цел да се използва като въже, здравината му е изумителна. Можеш да си сигурен, че кабелът IronWire ще издържи на предизвикателствата от ежедневието ти.

Първото, което ще забележиш спирайки поглед на IronWire е екстра дължината му - 1,5m. Да, не е като кабелите, с които всички сме свикнали. По-голяма дължина, по-голяма полза и по-малка крещяща нужда от директно до теб разположени контакти.

Защото му е на човек дълъг кабел, щом често ще му се налага да губи време в разплитането му? Помислихме и за това... IronWare е създаден с материали и дизайн даващи му защита от досадното оплитане. Гарантирано ще забравиш какво е да си имаш работа с досаден кабел, къс, ненадежден и сякаш нарочно заплетен от някой!

Ironwire ще работи еднакво добре с iPhone, iPod, iPad. Второто, което ще забележиш е светлинната индикация. IronWire ще ти „каже” кога е свършил работата си по зареждане на устройството, към което е свързан, чрез модерно електриково сияние, което няма как да не заобичаш.

 

Внимание: използването на IronWire води до пристрастяване! Сериозно, използването на друг кабел след този ще е скучно, досадно и безинтересно.

Какво интересно има в това да си заредиш телефона? Изпробвай IronWare и ще разбереш, но с риск да се повторим: води до пристрастяване.

Характеристики
Характеристики
Съвместими модели
iPhone всички версии 5/6/7; Android смартфони и всички зареждани с микро USB
Специфична Характеристика
Супер здрав и издражлив кабел
Гаранция
24 месеца
Подобни продукти
Магнитен адаптер за зареждане на смартфони МuConnect Pro, Lightning iOS, Бял

Безпроблемно зареждане MuConnect Pro зарежда смартфона ти чрез магнитно свързване. Магнитното свързване е по-лесно, по-бързо и по-неангажиращо в сравнение със стандартния начин на свързване. MuConne

Цена: 59,00 лв. 50,15 лв.
Магнитен адаптер за зареждане на смартфони МuConnect Pro, Lightning iOS, Розов

Безпроблемно зареждане MuConnect Pro зарежда смартфона ти чрез магнитно свързване. Магнитното свързване е по-лесно, по-бързо и по-неангажиращо в сравнение със стандартния начин на свързване. MuConne

Цена: 59,00 лв. 50,15 лв.
Безжичен адаптер за връзка между Xbox360 контролер и компютър

Трансформирай старите безжични xbox360 контролери и играй игри на твоя компютър или лаптоп. Комплекта включва диск за инсталация за всички версии до Windows 7 и можете да намерите и изтеглите най-нов

Цена: 65,99 лв. 52,79 лв.
Разклонител-зарядно Echo Connect Key, USB към Micro USB+сетифициран MFI Lightning, Черен

Echo Connect key е единственото изцяло лицензирано и MFI сертифицирано устройство. Защо е нужна MFI сертификацията? Lightning конектора използван в iPhone, iPod и iPad е разработен от Apple. Във всек

Цена: 39,00 лв. 33,15 лв.
  Smart Devices.bg -Смарт уреди, технологии и джаджи за модерни хора                           
BGtop
nalozhen platezh bank transfer epay paypal mastercard visa
Посетете SmartDevices.BG в ShopMania