• Начало »
  • Начини на плащане на поръчките в SmartDeviceS.bg

Начини на плащане на поръчките в SmartDeviceS.bg

В smartdevices.bg имаш възможност да платиш поръчките си по различни, сигурни и удобни за теб начини:

Чрез Наложен Платеж - ще платиш по време на доставката на стоките - доставка  със Speedy до всяка точка на България до 48ч.

Чрез Кредитна или Дебитна карта - само с няколко клика, лесно, бързо и безопасно чрез системата на Борика - всички стоки, показани на сайта са в наличност и ще ги получиш в рамките на два работни дни със Speedy - до адрес в България или до офис на куриера - както ти е по-удобно.

Чрез PayPal - сигурно и надеждно плащане чрез международната система за разплащане PayPal - плащаш покупките и транспорта по време на поръчката, получаваш стоката на указания адрес в България до 48ч от момента на плащането.

Чрез ePay.bg - плащаш сигурно и бързо чрез твоя профил в ePay.bg - плащането на продуктите и транспорта се извършва по време на поръчката, доставка със Speedy до 48ч до всяка точка на България

Чрез Банков Превод - в този случай поръчката ще бъде обработена и изпратена след получаването на парите по нашата банкова сметка, доставката ще бъде изпълнена до 48ч след заверката на плащането по нашата сметка.

  Smart Devices.bg -Смарт уреди, технологии и джаджи за модерни хора                           
BGtop
nalozhen platezh bank transfer epay paypal mastercard visa
Посетете SmartDevices.BG в ShopMania