Какво да имаме предвид, при плащане с PayPal в България

Какво да имаме предвид, при плащане с PayPal в България

За твоята още по-голяма защита използваме един от най-сигурните и световнопризнати начини на плащане-Pay Pay

Сайта предлага бърза регистрация и удобно плащане с твоя PayPal профил и дори бързо и сигурно плащане с твоите дебитни или кредитни карти Visa, Mastercard и много други, използвайки защитения портал на PayPal.

Имай предвид, че плащанията чрез PayPal се извършват в евро, тъй като PayPal не приемат директни плащания в лева. В този случай имаш 2 възможности за плащането, които можеш да избереш на страницата за плащане на PayPal:

  • Да платиш в лева по курса евро-лев, които ще ти предложи PayPal на страницата си за плащане. Съветваме те да обърнеш внимание колко е този курс.
  • Да платиш в евро и да използваш курса евро-лев на твоята банка, издадел на картата. Ако е българска банка, вероятно курса ще бъде фиксиран. Съветваме те да провериш този курс с твоята банка, преди да платиш, за да си сигурен в избора си.

И в двата случая, нашата фактура ще бъде издадена в лева по цената на продукта в лева, независимо, че е платено през PayPal.

Ако имаш още въпроси за плащането чрез Pay Pal или  други въпроси, които те вълнуват, не се колебай и се свържи с нас.

Световно известният футболист Луис Суарес и настоящ нападател на ФК Барселона вече е рекламно лице и посланик на марката за потребителска електроника TRONSMART. Избрани топ продукти от Tronsmart можете да намерите в smartdevices.bg.

прочети още

Слушалките без кабел с bluetooth свързване стават все по-популярен избор на всички, които искат повече удобство, докато слушат музика или говорят по телефона или спортуват. Тук се опитахме да направим кракто ревю на предимствата на безжичните слушалки. В следващото издание ще опитаме да направим и сравнение между класическите и слушалките без кабел. Надяваме се, да е полезно на всички.

прочети още

В следващите редове екипът на Smartdevices.bg ще направи сравнение между различните видове безжични блутут bluetooth слушалки. Изберете най-подходqщите за вас безжични слушалки - спортни и фитнес безжични слушалки, безжични слушалки за стерео музика, безжични слушалки с микрофон за хендсфри handsfree разговори, безжични слушалки тип тапа или безжични слушалки тип DJ

прочети още

Искаш да знаеш повече за умните крушки? Умните крушки са нови и актуални джаджи, които се развиват и променят непрекъснато, за да предоставят на потребителите не само светлина, но и множество полезни функции, включително светлина в милиони цветове.

прочети още

Тук можете да намерите обобщена информация за продуктите, които предлагаме, целите ни и начина, по който работим.

прочети още
  Smart Devices.bg -Смарт уреди, технологии и джаджи за модерни хора                           
BGtop
nalozhen platezh bank transfer epay paypal mastercard visa
Посетете SmartDevices.BG в ShopMania