Предимства на безжичните слушалки

Предимства на безжичните слушалки

Плюсове на bluetooth безжичните слушалки

Кратко резюме на предимствата на безжичните слушалки с блутут свързване

Безжичните Блутут (Bluetooth) слушалки дават на потребителя повече възможност за движение. Това важи с особена сила за тези, които се занимават със спорт, фитнес, бягане, колоездене, скуош или трекинг или говорят много, докато се движат. При безжичните слушалки няма излишни кабели, които да се омотават и да дърпат ухото ти. С блутут безжичните слушалки имаш пълна свобода на движение и ще можеш да тренираш с усърдие и размах, като същевременно се наслаждаваш на добър звук и любимата си музика. Смарт Дивайсес дава голяма червена точка за безжичните слушалки за употреба по време на спорт или пътуване. С една дума – несравнимо малки и удобни!

Някои модели имат и много удобни калъфчета за пренос и съхраняване на слушалките, а още по-голям хит са малките кутийки за зареждане, докато блутут безжичните слушалки не се използват.

Wireless Блутут (Bluetooth) безчижните слушалки са идеални за бърза и качествена комуникация между смарт устройства. Не е нужна конфигурация на wi-fi или други времеемки настройки, свързването става лесно с всички устройства, които имат блутут технолигия – на практика всички съвременни смартфони, таблети, компютри, смарт телевизори. Бързо и лесно, в рамките на секунди и вече сте свързани с източника!

Още едно предимство е, че новите модели безжични слушалки имат вграден микрофон и контролери за звука. Знаеш колко е досадно да търсиш как да намалиш звука си с копчето по кабела. Това отива в историята . Вече управляваш музиката си директно от устройството, разговаряш по телефона с едно натискане на мултифунционалния бутон на слушалките. Лекота и удобство!

Екипът ни с радост установи още едно преимущество: вече има и водоустойчиви модели безжични слушалки! Не е ли уникално?! Неподвластни на метеорологичните условия тези безжични слушалки ще работят и при влага или при мъгла. Водните капчици няма да проникват в тях и те ще останат невредими. Ако спортуваш активно и се потиш повече, отново тези слушалки няма да те подведат. Ето някои прахо или влагоусточиви модели, достъпни в smartdevices.bg:

Tronsmart Encore Spunky Безжични слушалки за музика, спорт и разговори, Тапи, Mic, IPX5 влагоустойчиви, Кейс за зареждане

Jabees Beez  безжични слушалки за музика, спорт и разговори, IPX4 клас на прахо и влaгоустойчивост

Безжични спортни Bluetooth слушалки Jabees Shield, Stereo, Handsfree, Sweat proof IPX4, 5.2 гр, Кейс за зареждане, Розови

Безжични спортни Bluetooth слушалки Jabees Shield, Stereo, Handsfree, Sweat proof IPX4, 5.2 гр, Кейс за зареждане, Сини

Качество на звука при безжичните слушалки

Известно е, че звукът през Bluetooth не е толкова кристален, колкото когато идва по кабел. Това има своето обяснение и е съвсем нормално. Блутут (Bluetooth) технологията използва съвсем различен начин на пренос на данни и компресиране. Според нашите наблюдения, производителите използват по-често 4 и 4.1 версиите на Блутут (Bluetooth) технологията, вместо 4.2, в която преноса на данни е по-бърз и обема на данните е по-голям. 4.2 е много по-добра за много функции през блутут, но не толкова за безжични слушалки. Причината е следната: за истински безжичните слушалки е по-добре да се използва малко  по-бавен трансфер на данни, за да има по-добър звук и по-качествена връзка между слушалките и източника. Въпреки това, вече има много добри и висококачествени слушалки с блутут (Bluetooth) 4.2, които възпроизвеждат много качествен звук.

Последната технология блутут (Bluetooth) версия 5 има много нови характеристики и функции, които ще оптимизират още качеството на преноса на данни и аудио. Особено полезна е възможността при разговор чрез безжичните слушалки с Bluetooth 5.0 да се чува разговора и в двете слушалки. Въпреки, че стандарта блутут v5.0 е сравнително нов, вече има безжични слушалки с него и в smartdevices.bg можете да разгледате и закупите безжичните слушалки Jabees Beez с блутут стандарт 5.0

Що се отнася до допълнителни подобрения за качеството на аудиото при безжичните слушалки, различните производители използват различни технологии за подобряване на качеството на звука, намаляването на околния шум при разговори и оптимизират качеството и при музиката : цифрово подобрение на звука, технологиите Apt-X Codec, CVC6 и други, които изчистват външни шумове и несъвършенства на сигнала и звукът става близък на звукът от кабелните слушалки.

В резюме, истински безжичните bluetooth слушалки предлагат добра и стабилна връзка с блутут устройството и качествен стерео звук, напълно приемлив за всеки нормален потребител. Спортни bluetooth безжични слушалки, безжични слушалки за stereo музика и безжични слуашлки за разговoри хендсфри ( hendsfree ) - всички видове безжични блутут слушалки са много удобни за ползване и дават свобода в движенията. Може би заклетите фенове на некомпресираната музика ще намерят недостатъци в саунда, но дори и те ще могат да говорят удобно по телефона, докато се движат.

 

Разгледайте различни модели спортни безжични слушалки, слушалки без кабел (cordless) и с Блутут (Bluetooth) свързване за фитнес, спорт, музика и разговори тук


Levenhuk предоставя доживотна гаранция на всички оптични продукти с марката Levenhuk. Купувайки подарък за дете от марката Levenhuk вие не само избирате качествен и стойностен подарък за вашето дете, но получавате и гаранцията от Levenhuk, че използването им ще бъде безпроблемно през целият живот на продукта.

прочети още

В https://smardevices.bg можете да намерите перфектен подарък от Bresser за всяко дете, подарък за момичета, подарък за момчета. Bresser Junior са подходящи за нестрандартен подарък за деца за рожден ден, подарък за дете за имен ден, подарък за дете за Коледа. Bresser National Geographic са чудесен стойностен подарък за любознателни момчета, момичета и тийнейджери.

прочети още

В smartdevices.bg вече можете да намерите разнообразни подаръчни идеи за нестандартни, но много интересни и полезни подаръци за деца и подаръци за тийнейджери, образователни подаръци за момичета, образователни подаръци за момчета, образователни подаръци за тийнейджери. Подаръци за рожден ден, за имен ден, за Коледа - подаръци за всякакъв повод

прочети още

Световно известният футболист Луис Суарес и настоящ нападател на ФК Барселона вече е рекламно лице и посланик на марката за потребителска електроника TRONSMART. Избрани топ продукти от Tronsmart можете да намерите в smartdevices.bg.

прочети още

В следващите редове екипът на Smartdevices.bg ще направи сравнение между различните видове безжични блутут bluetooth слушалки. Изберете най-подходqщите за вас безжични слушалки - спортни и фитнес безжични слушалки, безжични слушалки за стерео музика, безжични слушалки с микрофон за хендсфри handsfree разговори, безжични слушалки тип тапа или безжични слушалки тип DJ

прочети още

Искаш да знаеш повече за умните крушки? Умните крушки са нови и актуални джаджи, които се развиват и променят непрекъснато, за да предоставят на потребителите не само светлина, но и множество полезни функции, включително светлина в милиони цветове.

прочети още

Тук можете да намерите обобщена информация за продуктите, които предлагаме, целите ни и начина, по който работим.

прочети още
  Smart Devices.bg -Смарт уреди, технологии и джаджи за модерни хора                           
BGtop
Посетете SmartDevices.BG в ShopMania