Предимства на безжичните слушалки

Предимства на безжичните слушалки

Плюсове на bluetooth слушалките

Кратко резюме на предимствата на безжичните слушалки с блутут свързване

Безжичните Блутут (Bluetooth) слушалки дават на потребителя повече възможност за движение. Това важи с особена сила за тези, които се занимават със спорт, фитнес, джогинг, колоездене, скуош или трекинг или говоря много, докато се движат. Няма излишни кабели, които да се омотават и да дърпат ухото ти. Имаш пълна свобода на движение и ще можеш да тренираш с усърдие и размах, като същевременно се наслаждаваш на добър звук и любимата си музика. Смарт Дивайсес дава голяма червена точка за безжичните слушалки за употреба по време на спорт или пътуване. С една дума – несравнимо малки и удобни!

Някои модели имат и много удобни калъфчета за пренос и съхраняване на слушалките, а още по-голям хит са малките кутийки за зареждане, докато блутут слушалките не се използват.

Wireless Блутут (Bluetooth) слушалките са идеални за бърза и качествена комуникация между смарт устройства. Не е нужна конфигурация на wi-fi или други времеемки настройки, свързването става лесно с всички устройства, които имат блутут технолигия – на практика всички съвременни смартфони, таблети, компютри, смарт телевизори. Бързо и лесно, в рамките на секунди и вече сте свързани с източника!

Още едно предимство е, че новите модели имат вграден микрофон и контролери за звука. Знаеш колко е досадно да търсиш как да намалиш звука си с копчето по кабела. Това отива в историята . Вече управляваш музиката си директно от устройството, разговаряш по телефона с едно натискане на мултифунционалния бутон на слушалките. Каква лекота и удобство!

Екипът ни с радост установи още едно преимущество: вече има и водоустойчиви модели! Не е ли уникално?! Неподвластни на метеорологичните условия тези слушалки ще работят и при влага или при мъгла. Водните капчици няма да проникват в тях и те ще останат невредими. Ако спортуваш активно и се потиш повече, отново тези слушалки няма да те подведат.

Качество на звука

Принципно, звукът през Bluetooth не е толкова кристален, колкото когато идва по кабел. Това има своето обяснение и е съвсем нормално. Блутут (Bluetooth) технологията използва съвсем различен начин на пренос на данни и компресиране. Според нашите наблюдения, производителите използват по-често 4 и 4.1 версиите на Блутут (Bluetooth) технологията, вместо 4.2, в която преноса на данни е по-бърз и обема на данните е по-голям. 4.2 е много по-добра за много функции през блутут, но не  толкова за безжични слушалки. Причината е следната: за истински безжичните слушалки е по-добре да се използва малко  по-бавен трансфер на данни, за да има по-добър звук и по-качествена връзка между слушалките и източника. Въпреки това, вече има добри и качествени слушалки с блутут (Bluetooth) 4.2, които давам много качествен звук.

Технологията блутут (Bluetooth) 5 има много нови характеристики и фунции, които може бе ще оптимизират още качеството на аудиото, но според нашите източници сред производителите, тя няма да бъде достъпна поне в близките 6 месеца, а може би и повече.

Що се отнася до допълнителни подобрения за качеството на аудиото, различните производители използват различни технологии за подобряване на качеството на звука, намаляването на околния шум при разговори и оптимизират качеството и при музиката : цифрово подобрение на звука, технологиите Apt-X Codec, CVC6 и други, които изчистват външни шумове и несъвършенства на сигнала и звукът става аналогичен на кабелните слушалки.

В резюме, истински безжичните bluetooth слушалки предлагат добра и стабилна връзка с устройството и качествен стерео звук, напълно приемлив за всеки нормален потребител. Спортни bluetooth слушалки, слушалки за stereo музика и разговoри хендсфри ( hendsfree ) - всички видове блутут слушалки са много удобни за ползване и дават свобода в движенията. Може би заклетите фенове на некомпресираната музика ще намерят недостатъци в саунда, но дори и те ще могат да говорят удобно по телефона, докато се движат.

 

Разгледайте различни модели спортни слушалки, слушалки без кабел (cordless) и с Блутут (Bluetooth) свързване за фитнес, спорт, музика и разговори тук

Световно известният футболист и настоящ нападател на ФК Барселона вече е рекламно лице и посланик на марката за потребителска електроника TRONSMART. Избрани топ продукти от Tronsmart можете да намерите в smartdevices.bg.

прочети още

В следващите редове екипът на Smartdevices.bg ще направи сравнение между различните модели безжични блутут bluetooht слушалки. Изберете най-подходqщите за вас - спортни и фитнес слушалки, за стерео музика, слушалки с микрофон за хендсфри handsfree разговори, тип тапа или тип DJ

прочети още

Искаш да знаеш повече за умните крушки? Умните крушки са нови и актуални джаджи, които се развиват и променят непрекъснато, за да предоставят на потребителите не само светлина, но и множество полезни функции, включително светлина в милиони цветове.

прочети още

Вече имаш възможност да платиш своите покупки в Смарт Девайсес и чрез PayPal. Ние добавихме този начин на плащане за по-голямо улеснение и удобство, вземайки предвид, че все повече клиенти имат профил и активно използват PayPal като сигурен разплащателен метод за покупките си в интернет в България и чужбина.

прочети още

Тук можете да намерите обобщена информация за продуктите, които предлагаме, целите ни и начина, по който работим.

прочети още
  Smart Devices.bg -Смарт уреди, технологии и джаджи за модерни хора                           
BGtop
nalozhen platezh bank transfer epay paypal mastercard visa
Посетете SmartDevices.BG в ShopMania