Заслужава ли си да използваш умни (smart) led крушки?

Заслужава ли си да използваш умни (smart) led крушки?

Умните крушки имат различни полезни приложения, които ти помагат и улесняват ежедневието. В зависимост от марката и предназначението, опциите им варират от намаляване и увеличаване на светлината, до това, да бъдат с вградени тонколони, чрез които можеш да слушаш музика от телфона или от интернет.

Sengled имат чудесени модели с вградени висококачествени тонколони JBL, които въпреки малките си размери, постигат много качествен стерео звук. Марките Mimoodz и Ilumi пък залагат на милиони цветове, които чрез смартфон можеш да смeняш и комбинираш, както си поискаш. Моделите от тези марки ти дават възможност да настройваш различни сцени за автоматично включване и изключване на крушката - според времето или други действия, които можеш да зададеш в апликацията. Те предлагат също възможност да си направиш домашна дискотека - песни през телефона и цветомузика в ритъма на мелодията - много подходящи за яки домашни купони, или просто за интимна обстановка с половинката, или за каквото се сетиш! Много полезна функция има моделът Boost на Sengled - ако имаш проблеми с покритието на wifi сигнала в някоя стая, просто свързваш Sengled Boost и крушката освен, че свети, усилва и сигнала.

Всички заслужаващи внимание умни крушки могат да се управляват с мобилен телефон или собствено дистанционно управление. Апликациите и за Android и за iOS в повечето случаи са много удобни и лесни за настойване и използване.

Повечето умни крушки са с LED технология, консумират само няколко W, енергоспестяващи са, с дълъг живот на използване - до 20 000 -25 000 часа при хиляди включвания и изключвания.

За сравнение, обикновена крушка, при средно използване 3 часа на ден, издържа до 1000 часа. В крайна сметка, първоначално по-високата цена на умните LED крушки се компенсира многократно от дългият живот и още повече от полезността и допълнителните разнообразни функции.

Някои от моделите умни крушки изискват специален hub, към който трябва да свържеш крушката, за да може да се управлява мобилно. Когато купуваш такава крушка, непременно обърни внимание как се свързва и управлява! Sengled са решили този проблем с Master крушка Sengled - към нея можеш да прикачиш до 7 Sengled Satellite крушки и на практика управляваш всички чрез мастера. Всички останали крушки и модели, предлагани в магазина smartdevicess.com, могат да работят самостоятелно, без да е необходимо друго устройство, което ги прави много независимо и изгодно решение.

В резюме, умните крушки са модерен и икономичен избор, незаменима част от умният съвременен дом.

 

 


Levenhuk предоставя доживотна гаранция на всички оптични продукти с марката Levenhuk. Купувайки подарък за дете от марката Levenhuk вие не само избирате качествен и стойностен подарък за вашето дете, но получавате и гаранцията от Levenhuk, че използването им ще бъде безпроблемно през целият живот на продукта.

прочети още

В https://smardevices.bg можете да намерите перфектен подарък от Bresser за всяко дете, подарък за момичета, подарък за момчета. Bresser Junior са подходящи за нестрандартен подарък за деца за рожден ден, подарък за дете за имен ден, подарък за дете за Коледа. Bresser National Geographic са чудесен стойностен подарък за любознателни момчета, момичета и тийнейджери.

прочети още

В smartdevices.bg вече можете да намерите разнообразни подаръчни идеи за нестандартни, но много интересни и полезни подаръци за деца и подаръци за тийнейджери, образователни подаръци за момичета, образователни подаръци за момчета, образователни подаръци за тийнейджери. Подаръци за рожден ден, за имен ден, за Коледа - подаръци за всякакъв повод

прочети още

Световно известният футболист Луис Суарес и настоящ нападател на ФК Барселона вече е рекламно лице и посланик на марката за потребителска електроника TRONSMART. Избрани топ продукти от Tronsmart можете да намерите в smartdevices.bg.

прочети още

Слушалките без кабел с bluetooth свързване стават все по-популярен избор на всички, които искат повече удобство, докато слушат музика или говорят по телефона или спортуват. Тук се опитахме да направим кракто ревю на предимствата на безжичните слушалки. В следващото издание ще опитаме да направим и сравнение между класическите и слушалките без кабел. Надяваме се, да е полезно на всички.

прочети още

В следващите редове екипът на Smartdevices.bg ще направи сравнение между различните видове безжични блутут bluetooth слушалки. Изберете най-подходqщите за вас безжични слушалки - спортни и фитнес безжични слушалки, безжични слушалки за стерео музика, безжични слушалки с микрофон за хендсфри handsfree разговори, безжични слушалки тип тапа или безжични слушалки тип DJ

прочети още

Тук можете да намерите обобщена информация за продуктите, които предлагаме, целите ни и начина, по който работим.

прочети още
  Smart Devices.bg -Смарт уреди, технологии и джаджи за модерни хора                           
BGtop
Посетете SmartDevices.BG в ShopMania