За нашите цели и нашите стоки

За нашите цели и нашите стоки

Умен дом (Smart Home)- SmartDeviceS.bg/SmartDevicesS.com е онлайн магазин основно специализиран в продажбата на смарт устройства и функционални модерни джаджи за смартфони (smart phones), за дома и ежедневието. Нашата цел е да предложим най-новите и най-интересните технологични продукти в сферата на умен дом (smarthome) и свързани умни устройства (connected smart devices) – умни led крушки с Bluetooth и WiFi свързаност с милиони цветове, с високоговорители и WiFi усилватели, крушки с възможност за стрийминг (streaming) на музика, WiFi камера в скрита в лед крушка, умни (smart) контакти и smart ключове, универсални дистанционни решения за управление на всички свързани уреди в дома и много други.

Смарт аксесоари и Bluetooth устройства

Предлагаме интересни и модерни смарт (smart) аксесоари за мобилни телефони – качествени самозалепващи се (sticky antigravity) калъфи за мобилни телефони, малки и удобни блутут (Bluetooth) напълно безжични (wireless) слушалки, подходящи за спорт, фитнес, бягане, хендсфри (handsfree) слушалки, тракери против изгубване на ценни вещи и ключове, външни леки, мощни и преносими батерии за мобилни хора, изключително здрави и качествени кабели, магнитни конектори за зареждане на смартфони и много други полезни джаджи.

Smart Devicess: нашата цел

Ние следим най-новите разработки в Kickstarter и Indiegogo, получили доверие и финансиране от хиляди привърженици на новите технологии. Избираме най-надеждните и приложими продукти за максимално удовлетворение и удобство на клиентите. Вярваме, че всеки трябва да има възможност да се възползва от улесненията, предлагани от умните високотехнологични устройства и се стремим да получите най-доброто – обслужване, качествени продукти, удовлетворение от използването им.

Смарт устройства – онлайн магазин. Доставка

Поръчката на смарт продукти от електронния магазин е лесна и интуитивна. Добавете в кошницата си желаните „умни“ артикули и следвайте стъпките напред до финализиране на поръчката. Сайтът е защитен със ssl certificate, за да защити неприкосновеността на личните Ви данни и електронното плащане. Ние работим само с проверени платежни системи и куриери, на които можете да платите и при доставка.

Умни устройства новини

Следете нашият блог и Facebook страница за да научите новостите в дигиталния технологичен свят. Регистрирайте се за да получавате новини и промоции на нашите смарт (smart) уреди и устройства. Те могат да бъдат и идеален подаърк за близки и колеги по различни поводи.

  Smart Devices.bg -Смарт уреди, технологии и джаджи за модерни хора                           
BGtop
Посетете SmartDevices.BG в ShopMania